keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Gorgeous Guineas!Upeaa! Vihdoinkin meille marsuille on olemassa aivan omia hoitotuotteita! Minulle tilattiin näitä ensimmäisen kerran kesälomalla. Postipoika kohelsi matkalla, mutta saimme hoitotuotteeni turvallisesi kotiin. Asikaspalvelusta oltiin todella ystävällisiä ja he vastasivat nopeasti, kun pakettini olikin singahtanut takaisin Englantiin. Pian sainkin tuotteeni postiin ja pääsin kavereideni kanssa testailemaan.

Tilasimme pari shampoota ja muutaman voiteen, sekä kokeilukokoja muutamista muista tuotteista. Mukana tuli myös kattavat ohjeet käyttöä varten ja muistettiin varoittaa, ettei osa eteriisiä öljyjä sisältävistä tuotteista sovi tiineille naaraille.


Minulle tilattiin Kind & Gentle shampoota ja se tuoksuu miedosti laventelille. Suurimpaan osaan GG:n tuotteista on käytetty eteerisiä öljyjä, jotka ovat 100% luonnosta ja tislattu suoraan kasveista. Eteerisiä öljyjä käytetään moneen eri tarkoitukseen, mm. kosmetiikkaan, luontaishoitoihin, lääkkeiden valmistukseen, tuoksuna yms. Esimerkiksi laventeli on tunnetusti hyväksi iholle, se on luonnon antihistamiini ja sillä on rauhoittava vaikutus. Muista kuitenkin aina lukea mukana tulleet ohjeet, jotta tiedät onko tuote sopiva juuri sinun marsullesi.
 Toinen shampoo on Lice ´n´ Easy. Mikäli marsusi on ollut epäonninen ja saanut turkkiinsa ei-toivottuja vieraita, tämä shampoo auttaa häätöhommissa ja helpottaa kutinaa. Meille tämä tilattiin, koska tuotteella on myös kirkastava vaikutus valkoisille marsuille...En ole valkoinen, mutta usea kämppäkaverini on. Sallittakoon nyt heidänkin joskus saada jotain...


Super Souffle Cream on aivan meidän suosikki. Silläkin on iho-ongelmia parantava vaikutus, mutta me käytämme sitä kuiviin korvalehtiin. Mikäli meillä on pölyävää purua tai ulkona on paukkuu pakkaset, se näkyy heti meidän kaikkien ihossa. Tämä on auttanut kovastikin! =)

CocoNeem Melt on myös tarkoitettu (ihana kookoksen tuoksu!) ärtyneelle iholle. Sen annetaan vaikuttaa n.20min ja sen jälkeen se huuhdellaan pois.


Tämäkään ei ollut minulle! Johan nyt. Pregnant Sow Lotion on tarkoitettu tiineille naarailla ja se ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä. Mammoilla on nyt sitten aivan oma voide!Lisäksi me tilattiin kokeilukokoja tassuvoiteesta ja Aloe Vera -geeliä. Tassurasva pelittää ainakin hyvin, vaikka meillä on ja on ollut käytössä useita.
 Lisäksi tilasimme shampoota kaverilleni Oreolle; Just For Boars! "Miehekäs" nimike ja tuoksu sopivat marsukaverilleni kuin porkkana poskeen =)!

Mitä mieltä sinä olet näistä luonnollisemmista vaihtoehdoista? Haluaisitko kenties kokeilla? Siinä tapauksessa minulla onkin hyviä uutisia! Uuden blogini kunniaksi arvon EDELLISEN JA TÄMÄN postauksen kommenttien seasta yhden onnellisen, joka saa Gorgeous Guineas tuotteita läjän kotiin! GG lahjoittaa tuotteet kilpailuun. Mikäli haluat mukaan arvontaa, käy kirjoittamassa kommenttisi.

Lisää IHANISTA tuotteista löytyy: www.gorgeousguineas.com

Rakkain terkuin,

-Helmi

5 kommenttia:

 1. Oh my goodness! Juuri olen itsekkin havahtunut, että luonnonkosmetiikkaa pitäisi omaan pärstään suosia. Aivan superhellyyttävää, että monenlaisille marsuille on myös omat luonnolliset tuotteensa! :)) Minä ja 12 kuikkupyllyä osallistumme! ;)

  VastaaPoista
 2. Ooh luonolliset tuotteet on aina plussaa! Tuli ne sitten marsuille tai omistajalle. :D Sellaset olis meillekkin superkivat! :')

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa kiinnostavalta! Pitääkin tutkia sivustoa ja tuotteita tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Voih, kyllä meidänkin tytöt on marsukosmetiikkansa ansainneet :) Tassuvoide kiinnostaa ainakin testata joskus.

  VastaaPoista